Το Όραμα

οραμα μασ

να παραμένουμε σημείο αναφοράς στη γαστρονομία της πόλης.

xtapodi karpatsio

Το Ψαράκι γεννήθηκε από την αγάπη μας για το ψάρι και το καλό φαγητό. Από τις αναμνήσεις μας, τις χαρές, τις βραδιές, τις μικρές και μεγάλες στιγμές γύρω από ένα τραπέζι.

Όραμά μας είναι να αναδείξουμε τα ψάρια ως πρώτη ύλη για κάθε είδους γαστρονομική απόλαυση.

Χωρίς όρια και προκαταλήψεις στις συνταγές μας, εμείς, στο «Ψαράκι», πιστεύουμε ότι τα ψάρια είναι το πιο ευπροσάρμοστο συστατικό για οποιοδήποτε παρασκεύασμα, πιάτο και προϊόν.

Όπως είπε κάποτε ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης:

Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Στην ίδια γη, η έμπειρη ομάδα των σεφ μας αντλεί την έμπνευσή της από τη θάλασσα και την παράδοση για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία θαλασσινών στο εστιατόριό μας.

Με προσεγμένα πιάτα ψαρικών, και ξεχωριστούς μεζέδες, φτιαγμένους μόνο με φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι, εξελίσσουμε συνεχώς την κουζίνα μας με τρόπο δημιουργικό, καινοτόμο αλλά και αδιαμφισβήτητα Ελληνικό .

Γαρίδα Σαχανάκι

Γίνετε ένα με το ηλιοβασίλεμα, καθώς η παλιά πόλη ντύνεται στα πορτοκαλί, τα σκάφη λικνίζονται στα ήρεμα νερά του λιμανιού και εσείς απλά εύχεστε, η απόλαυση να μην τελειώσει ποτέ.

Απολαύστε την πανέμορφη θέα της πόλης, με την γραφική χερσόνησο της Παναγίας, και την μαρίνα των ιστιοφόρων μπροστά στο τραπέζι σας.

Νιώστε την μαγευτική νυχτερινή ατμόσφαιρα και τη δροσιά της θάλασσας τα καλοκαιρινά βράδια αλλά και την θαλπωρή του ζεστού εσωτερικού χώρου μας τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

IMG_9751 (Large)

 

Τοποθεσία

Εθνικής Αντιστάσεως 3, Καβάλα
Υπήνεμος μόλος λιμανιού "Απόστολος Παύλος"